Saloane evenimente

O rganizeaza-ti evenimentul in Posh unde tu si invitatii tai va veti simti cu adevarat posh. Din Posh de la masa ta poti admira oaza de verdeata din jur, lacul dar si cerul fara sa stai stresat de vremea din ziua evenimentului. Interiorul este decorat in culori aurii pentru a intregi senzatia luxurianta.
W hite Piano este un salon sofisticat și prețios unde visele tale de a fi in centrul atenției vor deveni realitate. Salonul dispune pe terasă cu ieșire la lac și de piscină decorativă care poate fi decorată cu flori plutitoare, lumânărele sau fântânițe arteziene.
M oonlight vorbește despre împlinire, stabilitate și impozantă în culorile toamnei. Acest salon este oaza ta de relaxare in mijlocul naturii unde în nopțile senine poți vedea luna reflectându-se pe luciul apei. Salonul este amplasat pe malul lacului pe ponton.
C apricci Bianchi este povestea unui salon alb imaculat dar totodată versatil, foarte proaspăt, diafan și ludic, ce ar putea fi asociat primăverii. Puneți o dorință in timp ce lansezi lampioane de pe marginea piscinei decorative de pe terasă. Salonul dispune și de o terasă proprie cu ieșire la lac și piscină decorativă care poate fi decorată cu flori plutitoare, lumânărele sau fântânițe arteziene.
I vory este pașaportul de ieșire din timp și din cotidian, romantic și rafinat în același timp. Bucură-te de luminile orașului adormit de pe partea opusă a lacului în timp ce admiri artificiile. Acest salon are terasă proprie și ieșire la lac.

Telefon

0737100100

Email

office@phb-events.ro

Facebook

Read more

Testimoniale